Google gillar Havsfiskecenter

Havsfiskecenter rankas som den bästa sidan om havsfiske av Google.

Havsfiskecenter rankas som den bästa sidan om havsfiske av Google.

1:a På Havsfiske

Det är med glädje och inte så lite stolthet som jag kan konstatera att världens största sökmotor, Google, rankar Havsfiskecenter.se högst på sökorden havsfiske och havsfiskeutrustning. Ett annat sätt att se på saken är att Google anser att Havsfiskecenter är den bästa sidan om havsfiske! Om du söker på dessa sökord på Google så kommer havsfiskecenter överst i sökresultatet. Givetvis bortsett från den svagt persikofärgade reklamrutan. Där kan dom sin inte har en tillräckligt bra sida om det aktuella sökordet köpa plats. Det kan dess värre bli ganska dyrt att köpa annonser via Google. Därför är det bättre att bygga en bra hemsida.

En rolig detalj: Om man söker på havsfiskeutrustning så ligger Havsfiskecenter inte bara på första plats utan innehar även andra plats

1:a på Flugbindning

Havsfiskecenters systersajt Flugbindning.com gillas också av Google. Webbutiken som ligger på domänen webshop.flugbindning.com rankas 1:a på flugbindningsmaterial och 2:a på flugbindning. 1:a på flugbindning är huvud domänen flugbindning.com som dock har en liten bit kvar på sökordet flugbindningsmaterial. I skrivande stund är placeringen 5:e plats. Men det kommer inte att dröja särskilt länge innan Google förstått att även huvuddomänen förtjänar en bättre placering på sökordet flugbindningsmaterial.

Vad är hemligheten?

Hur gör man för att komma 1:a i den organiska sökningen på Google? Förutom att sälja fiskeutrustning på nätet så arbetar jag med att hjälpa företag och organisationer med e-handel och sökordsoptimering. Sökordsoptimering innebär att dina chanser att komma högt upp i Googles sökresultat ökar dramatiskt. Om du är intresserad av någon av dessa tjänster så hör av dig till magnus@havsfiskecenter.se eller telefon 070-6512514.

Notera! Jag tar inte på mig uppdrag som handla om försäljning av fiskeutrustning. Vidare så tar jag inte på mig uppdrag som konkurrerar med redan befintliga kunder. Med konkurrerande uppdrag avses sådana som har samma sökord

 

Comments are closed.