Havsfiske med Suprise

Havsfiske med Suprise

I Havsfiske med Suprise beskriver Bo hur fisket gått till på många av de positioner som han då angav vara säkra. Plus flera nya ställen som han hittat efter att den första boken gavs ut.

Detta är Bo Halls andra bok. Den första, Säkra Positioner, handlade mycket om att presentera positionerna på de 200 bästa fiskeplatserna mellan Göteborg och Smögen.

Flera av artiklarna i boken, är beskrivningar av vad som hänt under fisket ombord på Bo Halls båt Surprise. Han har försökt att beskriva händelserna noggrant. Allt för att du ska kunna känna att du nästan varit med. Artiklarna är direkt menade att höja chanserna till fångster i öppet hav och då alltid med inriktning av fångst av stor fisk. Det handlar om kvalitet, inte kvantitet.

Vi får följa med Bo Hall och hans båt Surprise på havsfiskeäventyr. Havsfiske med Surprise är den första svenska boken om havsfiske på 30 år. Bo berättar utifrån egna erfarenheter om havsfiske på Västkusten. Ombord på Surprise har flera rekordfiskar tagits genom åren. Bo Hall beskriver hur båtens utrustning; ekolod, Navigator, ankarupptagare, drivankare mm, underlättar fisket. Han beskriver havsfiskeutrustningens möjlighter t ex, havsfiskespö, havsfiskerullar, tackel och beten. Detaljerade berättelser från fisketurer med Surprise illustreras av vackra foton och beskrivande teckningar. En bok om havsfiske och havsfiskeutrustning att glädjas åt både i soffan och på egna fisketurer.

Den här boken är ett måste i alla havsfiskares bokhylla. Vi har ingen möjlighet att själva hålla den i lager i webbutiken. Vi skulle inte kunna ha ett konkurrenskraftigt pris. Men genom ett samarbete med Adlibris kan vi erbjuda boken för 268 kronor inklusive frakt. Du hittar den inte billigare någon annan stans. Som exempel kan nämnas att Bokus tar 348:- och om du köper boken på Bosse Halls hemsida får du betala 360:-

Passa på och köp nu till ett otroligt bra pris!

Köp Havsfiske med Surprise När du trycker på köpknappen skickas du vidare till Havsfiske med surprise hos Adlibris. Du genomför köpet där.

 

Havsfiske med surprise

Havsfiske med surprise köper du billigast på Adlibris, pris 268:- inkl frakt

2 thoughts on “Havsfiske med Suprise

  1. Pingback: 99. Köp en fiskebok, artbestämmning mm - 100 Havsfiske tips

  2. Så där! Nu har jag beställt Havsfiske med Surprise. Kikade på de andra stora nätbokhandlarna, men kunde inte hitta ett bättre pris än här. Ska bli kul att läsa och se om man kan lära sig några nya trix för havsfiske.