Tica havsfiskerullar

Det kommer glädjande rapporter från Danmark. Fairpoint Outdoors har blivit ny grossist för Tica’s havsfiskerullar. Fairpoint har tidigare varit generalagent för TICA i Norden, men man gick skilda väger så TICA envisades med att även spön skulle ingå i avtalet. Det verkar som att det prismässigt kommer att bli en fördel i förhållande till de priser som Sölvkroken hade när de var generalagent för TICA. [Edit 2011-11-01  Prisbilden blev inte bättre. Men det är ändå prisvärda havsfiskerullar om man jämför med Daiwa och Shimano]

TICA - Born to Performence

TICA’s havsfiskerullar är kända för sin höga kvalite, deras slogan -“BORN TO PERFORM!” är inte bara en vacker reklamslogan, det är så.

Sölvkroken slutade med TICA när man gick ihop med BIOS i Sverige. Förutom att TICA försvann så ökade priset på Svenske Pilk med ca 100% på vissa modeller. Det som är dåligt för konsumenterna är också dåligt för företagen! Vem vill betala 200:- för en 500 grams självlysande Svenske Pilk? Särskilt som den kostade 119:- för ett år sedan!

TICA’s havsfiskerullar kommer att finnas för leverans from början av 2012.

 

Ny webbshop!!

En ny webshop är under uppbyggnad.

Vill du veta när den nya webbshoppen är i drift? Skicka ett e-postmeddelande till info@havsfiskecenter.se med rubriken ”Ny webbshop” så meddelar vi dig när den nya shoppen är i drift. Med informationen om att den nya webshoppen är i drift kommer du att få ett erbjudande som du kan utnyttja i den nya shoppen. Den nya shoppen kommer att lanseras inom de närmaste veckorna.